YES!!! Superleuk dat je gaat deelnemen aan de Secret Support Group 2022!

Ik weet zeker dat deze support ons heel veel inspiratie en motivatie zal gaan brengen bij het bereiken van onze (persoonlijke) doelen in 2022! 

Vanaf 2 februari krijg je in 2022 elke 2e van de maand een geheime update via email met inspiratie voor het bereiken van jouw persoonlijke doelen. In deze mail vind je ook de geheime downloadlinks naar o.a.:
- Leuke Levenslessen
- Coach-Jezelf-Invulsheets
- ThuisWerkBladen
- ThuisOnderwijsTips 
Buro Blob ontwikkelt deze downloads in samenwerking met 11 experts op het gebied van creativiteit, challenges en coaching. 

Je bent GOUD waard!
Naast de geheime updates krijg je toegang tot het verborgen Instagram Account ‘Secret Support Group 2022’. Iedereen die deelneemt aan de groep volgt elkaar en dat geeft per direct een boost aan je persoonlijke of zakelijke Instagram Account. Wie je bent, wat je deelt, jouw inzet en aanwezigheid is GOUD WAARD voor jezelf en voor anderen! Onderschat nooit wat een aanmoediging in de vorm van een like, reactie, dm of deel-actie voor iemand kan betekenen! Volg, deel en geef onvoorwaardelijk en vol enthousiasme! 

Er zijn maar een paar voorwaarden voor deelname:
- Een investering van 22 euro (excl. btw) - via factuur Buro Blob.
- Een actief Instagram-account (mag ook een nieuw account zijn speciaal voor deze groep)
- Het (terug)volgen van alle andere deelnemers van de Secret Support Group 2022
- De Auteursrechten van de (geheime) downloads behoren toe aan Buro Blob, maar je mag ze uiteraard wel uitprinten voor eigen gebruik. 

Na het verzenden van je gegevens hieronder ontvang je binnen enkele dagen via email de (geheime) informatie over betaling en je eerste geheime downloadlink! 

Superleuk dat je erbij bent! We zien elkaar snel op Instagram! 

Liefs, Hanneke Moed (Buro Blob)  
* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by Mailchimp